Gimme that groen

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Productbeschrijving

Stap in comfort met ZoolMade zooltjes! Ontworpen met een vleugje humor en een flinke dosis orthopedische expertise, bieden onze zooltjes de perfecte basis voor jouw voeten. Of je nu een wandeling maakt of de dansvloer onveilig maakt, met onze zooltjes kun je langer genieten van alledaagse én buitengewone avonturen. Want laten we eerlijk zijn, jouw voeten verdienen toch het beste? Zodat jij langer door kunt blijven gaan!

Even wennen

Je voetzool wordt opgevuld met ZoolMade, wat misschien nieuw aanvoelt. Blijf nog even hangen en je zult al snel merken dat je jouw ZoolMade’s niet meer kunt missen.

Welke maat moet ik hebben?

De zooltjes zijn verkrijgbaar in hele schoenmaten. Heb je en halve maat? Selecteer dan altijd de maat die erna komt. Je kunt je zooltjes namelijk altijd bijknippen. Dus bijvoorbeeld, heb je maat 38 1/2? Bestel dan maat 39.

Oude eruit, ZoolMade erin

Haal het originele zooltje dat in je schoen zit eruit voordat je de ZoolMade’s erin plaatst. Ook als het een heel dun schuimrubber achtig zooltje is. Anders komt de ZoolMade-zool te hoog te liggen en loop je het risico dat je uit je schoen glijdt.

Knip je zooltjes passend

Als de zooltjes iets te lang of te breed zijn voor je schoen, kun je ze gemakkelijk bijsnijden aan de voor- en zijkanten voor een perfecte pasvorm. Check de gedetailleerde instructies hieronder.